Bruce Willis a vândut vila în care a locuit cu Demi Moore! Ce suma a primit actorul

De Ioana Tătaru, pe
Actorul Bruce Willis a vrut să facă o afacere cu vila sa din Idaho (Sun Valley) acum șapte ani, când a cerut 15 milioane de dolari pe ea. Însă a reușit să vândă impresionanta proprietate abia acum, cu doar o treime din sumă!

Reședința a fost cumpărată de star în anul 2003

Casa lui Bruce Willis

Reședința a fost cumpărată de star în anul 2003, fără ca suma pe care acesta a plătit-o să fie cunoscută. Până în anul 2011, actorul a folosit această impresionantă vilă ca și casă de vacanță, iar mai apoi a scos-o la vânzare pentru suma de 15 milioane de dolari. În ciuda eforturilor sale, locuința a rămas nevândută din cauza prețului mare pe care actorul îl ceruse. În 2016, Bruce Willis a listat din nou proprietatea, cerând pe ea 6,5 milioane de dolari. Însă, starul a reușit să vândă vila abia în această lună, pentru infima sumă de 5,495 de milioane de dolari, potrivit People.com.

Brus Willis isi vinde casa

Conacul ocupă peste 2.560 de metri pătrați

Bucataria lui Bruce Willis

Conacul ocupă peste 2.560 de metri pătrați și este compus din două corpuri de clădire. Imobilul principal are șase dormitoare, șapte băi și un apartament de lux care se întinde pe întreaga suprafață a etajului al doilea. Bucătăria și sufrageria au o tentă rustică, în care predomină lemnul. Al doilea corp de clădire a fost special conceput ca și casă de oaspeți, dotată și cu sală de forță. În curte, domeniul are o piscină care permite încălzirea apei, un centru spa și o succesiune de fântâni arteziene, tobogane cu apă și cascade.

Proprietatea a ajuns acum în posesia unor admiratori de-ai lui Bruce Willis

Bruce Willis si-a vandut casa

Proprietatea, care se întinde pe o suprafață de 9 hectare, a ajuns acum în posesia unor admiratori de-ai lui Bruce Willis, după cum a declarat agentul de vânzări Travis Jones.

Citește și: Demi Moore, glume despre mariajul cu Bruce Willis

Cine este soția lui Jamie Dornan, actorul din 50 Shades of Grey

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter