Când va avea loc înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

De Unica.ro, pe
Încă de ieri trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost despus la o capelă din București. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu pot merge azi să își ia la revedere de la cunoscutul designer. 

După ce medicii legiști au terminat autopsia, trupul lui Răzvan Ciobanu a fost ridicat de familie de ka Morga Cimitirului Central din Constanța și dus la capela Cimitirului Progresul din București. Acolo sunt așteptați pe parcursul zilei de azi toți cei care vor să-și ia rămas bun de la designer, conform Libertatea.ro.

Totuși, trupul neînsuflețit al creatorului de modă, la căpătâiul căruia părinții au vegheat toată noaptea trecută, va rămâne acoperit, asftel că nimeni nu îl va putea vedea. Acesta va fi înmormântat pe parcursul zilei de joi.

În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în data de 29 aprilie 2019, a doua zi de Paști. În timp ce se deplasa cu mașina din stațiunea Mamaia către București, designerul a greșit drumul și a ajuns pe ruta de Tulcea. La intrarea în localitatea Săcele, automobilul a părăsit partea carosabilă și după o cursă de aproximativ un kilometru, s-a oprit într-un arbore.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române, după primele investigații.

Din primele investigații efectuate de medicii legiști în timpul necropsiei, Răzvan Ciobanu ar fi fost drogat atunci când s-a urcat la volan. De asemenea, acesta se întorcea de la un festival de muzică unde petrecuse toată noaptea și probabil era și foarte obosit. La aceste posibile cauze care au influențat producerea accidentului, se adaugă și viteza excesivă cu care se deplasa automobilul de teren.

Sursă foto: Libertatea

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter