Cântăreața Christina Perri a pierdut sarcina

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 13:07

Cântăreața și compozitoarea Christina Perri (34 de ani) a dezvăluit că și-a pierdut fiica în urma complicațiilor din timpul sarcinii.

Cântăreața Christina Perri a pierdut sarcina

„Seara trecută, ne-am pierdut fiica. S-a născut tăcută, după o luptă dificilă pentru a ajunge în această lume. Este liniștită acum și va trăi veșnic în inimile noastre.”

Pe 11 noiembrie, solista le-a cerut fanilor ei să „transmită puțină iubire din inimile lor către inima mică ce bate în ea”.

Trei zile mai târziu, artista a confirmat că fiica ei va fi operată imediat ce se va naște. „Bebelușul este programat la operație imediat ce se va naște. Vom petrece un timp în spital. (…) Sperăm ca bebelușul să rămână în interior cât mai mult și să fie cât mai mare pentru această intervenție. Mai sunt câteva săptămâni. Mă voi liniști și voi spera la ce e mai bun.”

Christina Perri: „Îmi este reamintit cât de minunate și puternice sunt femeile”

Christina și soțul ei, Paul Costabile, mai au o fiică, Carmella, în vârstă de 2 ani. Cei doi au dezvăluit că vor deveni din nou părinți în luna iulie. Cu 6 luni în urmă, solista suferise o altă pierdere, la 11 săptămâni de sarcină.

Christina a mărturisit că și-a dorit să facă vestea publică pentru a „ajuta la schimbarea narațiunii și la îndepărtarea stigmei din jurul pierderii unei sarcini”.

„Îmi este reamintit cât de minunate și puternice sunt femeile când vine vorba de a aduce viață în lume și de a se vindeca. Pentru toate mamele care au fost în situația mea, care vor fi, vă văd și vă iubesc.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Vichi Răileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

Ce frumoasă e cea mai mică soră a Lidiei Buble. Tânăra a împlinit 18 ani și a primit cel mai emoționant mesaj de la artistă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter