Cântăreața Sia a devenit mamă pentru prima dată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 11:21
Cântăreața Sia a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 44 de ani. Aceasta a anunțat că a adoptat un băiețel, într-un interviu acordat GQ. 

Anul trecut, artista, pe numele ei adevărat Sia Kate Isobelle Furler, spune că și-ar dori să îl ia sub aripa ei pe Dasani, un tânăr rapper în vârstă de 16 ani, ce a apărut într-un documentar difuzat de televiziunea HBO.

Cântăreața nu a dat niciun detaliu privind adopția și nici despre vârsta copilului.

Dramele din viața Siei

Viața artistei nu a fost una deloc ușoară. Aceasta a trecut prin mai multe greutăți, începând cu decesul fostului partener de viață, Dan Pontifex, într-un accident de mașină produs în Thailanda. În 2014 s-a căsătorit cu realizatorul de documentare Erik Andres Lang, de care a divorțat doi ani mai târziu.

La sfârșitul anului 2019, Sia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, care îi provoacă dureri cronice. Atunci, ea a precizat că a ales să facă public acest lucru pentru a înceuraja și alte persoane bolnave.

În trecut, Sia s-a luptat cu dependența de medicamente și de alcool, pe care a reușit, însă, să le învingă, după ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie. În 2018 a celebrat opt ani de abstinență.

Cine este Sia

Sia este o cântăreață și cantatoare australiană de muzică downtempo, pop și jazz. Ea a lansat șapte albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anilor 2010 mulțumită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

În 2013 Sia primește provocarea de a scrie o piesă pe moment de la o televiziune americană. În doar 18 minute Sia a compus muzica și versurile hit-ului anului 2014 „Chandelier”. În 2 săptămâni melodia ajunge pe radio și pe locul 3 în topul internațional al revistei Billboard.

Doi ani mai târziu, Sia a câștigat premiul pentru „Înregistrarea anului” la a 57-a ediție a premiilor Grammy cu melodia Chandelier. În același an, a lansat „Elastic Heart”, care ilustrează povestea ei și a tatălui său, pe care nu l-a putut salva din ghearele băuturilor alcoolice.

Alte piese care au fost intens difuzate de posturile de radio din întreaga lume sunt „Unstoppable” și „Cheap Thrills”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Sia.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter