Cara Delevingne, dezvăluiri șocante: „Nu știam cine sunt”

De Oana Savin, pe
Cara Delevingne, una dintre cele mai apreciate modele din lume, a vorbit deschis despre viața ei privată, dar și despre copilăria ei dificilă, în timp ce a participat în emisiunea lui Bear Grylls, „Running Wild”.

Celebrul model a mărturisit că se chinuie să își descopere identitatea, în special după anii în care și-a îngrijit mama, care a suferit de tulburare bipolară, depresie și era dependentă de heroină. De asemenea, ea s-a declarat nesatisfăcută de viața „ridicolă” de supermodel.

Nu știam cine sunt. Nu aveam nicio identitate. Am fost doar o boală mintală, un copil, o îngrijitoare, sau un supermodel, care îmi părea atât de ridicol”, a declarat Cara.

Era ca și cum integritatea mea, moralitatea, totul se descompunea, ca și cum nu mi-ar mai fi rămas nimic deoarece, sincer mă vindeam. Deoarece îmi doream să aparțin și am fost învățată de cei care mă angajau că asta îmi dădea un sens”, a explicat supermodelul.

Cara Delevingne a povestit și cum a trecut peste această singurătate și i-a transmis un mesaj Carei de la vârsta de 15 ani: „Aș spune că comunici mai mult, să fii mai deschisă în legătură cu evenimentele prin care treci. Deoarece sincer, să ai încredere în propria ta vulnerabilitate este cel mai bun lucru pe care l-ai putea cere vreodată”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Cara Delevingne.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter