Cardi B, inculpată pentru agresiune

De Oana Savin, pe
Cardi B a fost inculpată, vineri, pentru o agresiune petrecută într-un club de striptease din New York.

Decizia a venit la câteva luni după ce artista a refuzat să își recunoască vinovăția în instanță. Un juriu ce s-a reunit pentru a examina acuzațiile formulate de Biroul Procurorului din Queen a adăugat 14 capete de acuzare celor șase care existau deja în acest dosar încă din octombrie 2018.

Carbi, în vârstă de 26 de ani, a fost pusă inițial sub acuzare după o altercație petrecută pe 29 august 2018 în clubul de striptease Angels din cartierul newyorkez Queens, potrivit New York Times.

Două dintre noile capete de acuzare, formulate pentru comiterea unei agresiuni ce vizează lezarea integrității fizice a victimei prezumtive, sunt mai grave și fiecare dintre ele este pasibil de o perioadă privativă de libertatea de până la patru ani.

Cel mai grav cap de acuzare formulat în primă instanță este pasibil de un an de închisoare.

Următoarea audiere a fost programată pentru marți, 25 iunie.

Cardi B a agresat angajata unui club de striptease

Pe 29 august 2018, cântăreața a intrat în conflict cu două dintre angajatele clubului. Cardi B a acuzat-o pe una dintre ele că avea o aventură cu soțul ei, rapperul Offset. Atunci, artista le-a cerut prietenilor cu care venise în club să arunce cu obiecte de mobilier asupra celor două femei.

Anul acesta, la jumăttaea lunii aprilie, cântăreața, pe numele său adevărat Belcalis Almanzar, a refuzat să își recunoască vinovăția la un cap de acuzare, în virtutea unei înţelegeri ce i-a fost propusă de procurorul de caz şi care i-ar fi garantat o pedeapsă redusă.

După ce a fost pusă sub acuzare, vedeta nu a vorbit niciodată în public despre acest proces.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter