Care a fost mâncarea preferată a Prințesei Diana

De Oana Savin, pe
Întreaga lume a iubit-o și toți voiau să știe cât mai multe lucruri despre ea. Dar, până de curând, nimeni nu a știut care era mâncarea preferată a Prințesei Diana. Niciodată nu ar fi refuzat-o.

O serie de scrisori nemaivăzute până acum au dezvăluit care era felul preferat al Prințesei Inimilor. De asemenea, ele conțin și rețeta favorită a fostului premier britanic Margaret Thatcher.

O organizație de caritate din Johannesburg, Africa de Sud, le-a scris celebrităților în anul 1981 rugându-le să le dezvăluile rețetele preferate pentru o nouă carte de bucate.

Unii au răspuns solicitării, iar aceste rețete au fost adunate într-o carte de către Casa Avil Elizabeth pentru persoane cu handicap mental și s-a vândut local, potrivit The Mirror.

Acum, scrisorile au fost redescoperite de către un vizitator al acelei case.

Printre aceste scrisori se află și cea a Prințesei Diana, care spunea că mâncarea sa preferată este o supă ucraineană.

Scrisoarea ce a venit din partea secretarului privat al Dianei, Oliver Everett, spunea că Prințesa iubește versiunea ei de supă roșie Borscht care conține „sfeclă, iaurt, ceapă, supă de pui, lapte, smântână, sare și piper”.

Care a fost mâncarea preferată a Prințesei Diana

Scrisoarea, ce a fost datată 7 Aprillie 1981, cu trei luni înainte de a se căsători cu Prințul Charles, era adresată doamnei A Hopley.

O altă scrisoare venită de pe Downing Street nr 10, sediul Guvernului britanic, dezvăluie rețeta personală a lui Margaret Thatcher pentru tort cu nuci și portocale.

Care a fost mâncarea preferată a Prințesei Diana

Margaret Thatcher

Scrisorile au fost găsite de către Pauline Barnes în timp ce vorbea cu îngrijitoarea Angeline Hopley, cea care a editat cartea de bucate.

Una dintre personalitățile care a refuzat însă să dezvăluie rețeta favorită a fost Regina Elisabeta, Regina Mamă. În scrisoarea datată 26 Martie 1981, venită de la Clarence House, susține că „nu este posibil” ca felul său favorit de mâncare să fie făcut public din cauza unor reguli oficiale.

Care a fost mâncarea preferată a Prințesei Diana

Îmi este teamă că nu este posibil pentru Regina Mmaă să vă trimită rețeta favorită pentru cartea dumneavoastră de bucate întrucât există o regulă potrivit căreia Regina Elisabeta nu oferă niciodată rețete, indiferent de cauză”, se arată în scrisoarea venită de la Clarence House.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter