Care este valoarea premiului pus la bătaie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

De Unica.ro, pe

Noul sezon al show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” începe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, pe Kanal D.

Telespectatorii le vor putea cunoaște pe cele nouă concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” odată cu debutul noului sezon al show-ului.  Emisiunea va fi difuzată patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregatite de bătălia stilistică, pentru a demonstra în fața juraților și telespectatorilor că stilul adoptat li se potrivește și că mari comunități de fani se vor regăsi în ținutele vestimentare propuse de ele.

La finalul acestei “călătorii” extraordinare, în care concurentele vor câștiga și mai multă experiență, dar și un numar impresioant de fani, va exista o singură învingatoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

O mulțime de alte surprize fabuloase vor fi anunțate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, în edițiile viitoare “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter