Carmen Grebenișan a primit un diagnostic neașteptat din partea medicilor. De ce suferă vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 septembrie 2020, 10:59

Carmen Grebenișan are o problemă de sănătate de care nimeni nu știa până acum. Frumoasa vedetă are o viață activă pe rețelele de socializare și, așa cum și-a obișnuit fanii să le impărtășească fel de fel de lucruri din viața sa, a făcut , de curând, o destăinuire printr-un Insta Story legată de probeleme de sănătate cu care se confruntă.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Carmen a fost diagnosticată cu gastrită cronică, afecțiune apărută în urma infecției cu Helicobacter pylori, bacterie care este, printre altele, responsabilă și de apariția cancerului gastric. Afecțiunea se manifesă prin senzații de presiune și arsură în epigastru, dureri abdomniale și scăderi bruște în greutate. Din cauza acestei afecțiuni cronice, vedeta trebuie să țină un regim alimentar strict ce presupune excluderea din meniu a zahărului, îndulcitorilor, prăjelilor, a mâncărurilor picante, a tutunului și alcoolului.

Citeşte şi: Carmen Grebenișan a recunoscut că a avut probleme cu anxietatea. Cum a reușit să treacă peste ele

„Deci practic mă pocăiesc. Patru luni mă duc la mânăstire. Glumesc! Partea bună este că o să am o dietă destul de sănătoasă și nu mă mai îngraș. Nu am voie pâine, nu am voie zahăr și o să fie bine”, a spus Carmen pe Instagram referitor la problema pe care o are.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter