Carmen Grebenișan, la un pas de înec în timpul competiției Asia Express. „M-am speriat foarte, foarte rău!”

Ultimul update Luni, 24 februarie 2020, 10:56

Nervii, adrenalina și emoțiile concurenților din Asia Express au fost duse la extrem în cea mai recentă etapă a competiției.

Vedetele au trecut prin clipe extreme în reality show-ul difuzat pe Antena 1 în lupta pentru prima imunitate a etapei. În timpul unei misiuni de scufundat, Carmen Grebenișan a trecut prin momente dure și a făcut un atac de panică în clipa în care a realizat că este cât pe ce să se înece.

”Am tras apă în loc de aer. M-am speriat foarte, foarte tare și de acolo nu mai știu ce s-a întâmplat, nu mai țin minte nimic. Nu mai știu cum am ajuns la mal, am făcut atac de panică”. Întrecerea sub apă, contracronometru, nu a fost ușoară pentru niciunul dintre concureni, iar proba s-a dovedit a fi o adevărată provocare.

„Asia Express este o luptă psihică”

Se pare că frumoasa vedetă nu a fost singura care a ajuns la capătul puterilor, colegii ei fiind de asemenea la un la un pas de a claca.

 ”E greu tare să te adaptezi, nu mai îmi găsesc resursele. Nici nu mănânc, nici nu dorm, fug toată ziua, car 20 de kilograme în spate, nu am telefon și nu am bani. Nu am făcut ceva mai greu decât asta vreodată. Asia Espress e o luptă pshică!”, e de părere Speak.

Duminică seară, ecuația cursei a fost complicată de câțiva factori, iar vremea, dar și cerințele transmise prin stații de către Gina Pistol le-a dat concurenților planurile peste cap. Autostopul s-a transformat într-o misiune aproape imposibilă, iar dorința de a trece primii linia de sosire i-a făcut pe mulți dintre ei să încerce să își depășească limitele: ”Nu mai puteam. Nu eram în stare să citim despre ce este vorba în misiune!”, a spus Sorin Bontea epuizat.

Cine este Carmen Grebenișan de la Asia Express

Carmen Grebenișan o prezență semnificativă în mediul online românesc., iar în cadrul competiției este jumătatea Alinei Ceușan.
Tânăra și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de peste 284 de mii de persoane. A studiat la Cluj, iar prietena ei cea mai bună este nimeni alta decât Alina Ceușan. Cele două au în comun deschiderea către noi provocări – lucru pe care îl demonstrează din plin în noul sezon din Asia Express. Carmen este pasionată de modă, călătorii și fotografii, postările ei de pe Instagram servind drept testament pentru acest lucru. Carmen Grebenișan pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie, însă viața ei nu este tocmai perfectă. Carmen s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu numeroase atacuri de panică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter