Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

De Adelina Duinea, pe

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, Alex Militaru, s-au testat pentru COVID-19 miercuri, 28 octombrie. Ambii au prezentat o serie de simptome diverse și și-au dorit să se asigure că nu este vorba despre noul coronavirus.

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

Din păcate, testele au fost pozitive. „Un mic update pe situație. Mi-a dispărut gustul total azi dimineață [2 noiembrie]. Până acum, simțeam gustul pentru că puteam să simt și mirosul doar cu nara stângă. Ceea ce era ciudat, dar bine, nu mă plâng.

Am eu un balsam de buze, cu miros de vanilie, în fiecare dimineață mi-am verificat cu el mirosul. Azi dimineață nimic. Ar fi ziua a opta de infectare, dar simptomele le-am simțit de miercuri și azi este luni.

Avansează, se mai simte o dificultate de respirație în piept ca și cum aș fi alergat foarte mult prin frig și arde puțin pieptul. Tuse doar domnul meu [Alex].

Sport nu pot să fac sau fac la minimul de efort. Dacă mă ridic din pat zic: «Opașaa! Am obosât». Partea bună este că astea sunt simptome minore, foarte relaxate”, a mărturisit Carmen în mediul online.

S-au testat pe 28 octombrie

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…)

Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură.

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate.

Nu se simte prea bine. Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare.

Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome”, a spus Carmen înainte de a face testul.

Ulterior a dezvăluit că ea a „dus proba mai bine decât Alex”. „Ideea este să te relaxezi pentru că nu este tocmai plăcut. Se ia exsudat faringian și mai intră și în nas destul de adânc.

Dacă te relaxezi, nu se contractă [mușchii], nu ai reflexul ăsta de a vomita pe care Alex l-a avut din plin. Mă rog, este un test. Să sperăm totuși că este negativ”, mai adăugase atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

Vloggerița Ruxi a avut coronavirus: „Nu mi-am pierdut gustul și mirosul”

George Burcea: „Andreea Bălan a fost sfătuită să spună că sunt violent și dependent de droguri pentru custodia copiilor”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter