Cât au costat verighetele de cununie ale cântăreței Nicki Minaj

De Oana Savin, pe
Nicki Minaj și producătorul muzical Kenneth Petty s-au cununat civil la sfârșitul lunii octombrie și pentru această ocazie și-au cumpărat și o pereche de verighete încrustate  cu diamante. Și cum este vorba de diamante și prețul a fost unul pe măsură.

Potrivit Rafaello and Co, casa de bijuterii unde au fost comandate verighetele, Petty a plătit și a controlat personal inelele în valoare de 1.1 milioane de dolari.

Informația a fost dezvăluită de către casa de bijuterii pentru E! News. Mai mult, reprezentanții Rafaello and Co i-a felicitat pe Nicki Minaj și soțul ei prin intermediul unei înregistrări video cu cele două verighete.

Inelul artistei are un diamant mare de 17 carate, însoțit de alte două briliante cu transparența VVS 2, de calitate superioară.

Verigheta lui Petty are diamante mai mici și o inscripție pe care scrie „Barbie & Ken”. Bijutierii au afirmat că Kenneth a vrut o verighetă pe măsura personalității lui Nicky Minaj.

Minaj și Petty au apărut purtând pentru prima dată verighetele săptămâna trecută, de Halloween, când s-au costumat în Joker și Harley Quinn.

 

View this post on Instagram

 

Behind the scenes w/The JOKER…coming soon 💋🎥🍿 – Happy HalloQueen 🎃

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nicki Minaj a luat prin surprindere întreaga lume când a anunțat că s-a căsătorit în secret cu Kenneth Petty care a fost închis din 1995 până în 1999  pentru tentativă eşuată de viol asupra unei tinere.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter