Cât costă să petreci de Revelion cu vedetele de la noi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 15:27

În noaptea dintre ani, vedetele nu iau pauză de la muncă. Dacă vrei să afli cât te costă să faci Revelionul alături de vedetele de la noi, iată prețurile, potrivit Click.

Dacă ești fan Mihai Trăistariu, îl poți vedea live pe artist la Hotelul Afrodita, din Vălenii de Munte. El va cânta invitaților împreună cu Simona Dichiseanu. Dacă vrei să iei parte la show, biletul te va costa 450 de lei.

Elena Gheorghe va fi și ea ocupată în noaptea dintre ani, ea urmând să cânte la localurile Signature Events și Jubilee Concept Pipera din București. Prețul unui bilet costă 380 de lei în ambele localuri. În schimb, pentru cei care îl preferă pe Horia Brenciu, artistul va cânta în Berăria H din Capitală, iar prețul biletelor variază între 499 și 799 lei.

Cel mai ocupat va fi însă Marcel Pavel, care va avea cinci programe artistice de Revelion, toate la Brașov. O parte din locațille unde va cânta artistul sunt Hotelul Coroana, Hotelul Capitol, Hotelul Aro Palace. La Coroana și Capitol, prețul pentru un pachet de 3 nopți pentru o singură persoană este de 1175 lei de persoană, pe când la Aro Palace este de 2305 lei de persoană.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter