Cătălin Botezatu, despre Zina Dumitrescu: „Nu a existat o înmormântare. Nici acum nu știu unde este urna”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 12:35
Cătălin Botezatu a vorbit despre moartea creatoarei de modă, Zina Dumitrescu. Au trecut patru luni de la trecerea sa în neființă, însă designerul nu este împăcat cu unele aspecte și îi simte lipsa.

Cătălin Botezatu a făcut declarații surprinzătoare legate de moartea celei pe care mereu a considerat-o a doua mamă și de la care nu a putut să-și ia rămas bun așa cum se cuvine: „E un subiect sensibil. Nici nu îmi vine să cred că au trecut aproape patru luni. Parcă mai ieri vorbeam cu ea, iar acum vorbim la timpul trecut. Pentru noi pare că nici nu a plecat dacă nu am văzut-o. Nici acum nu știu unde este urna. Zilele trecute vorbeam cu un amic dacă știe unde se află, la crematoriu sau la cimitir, dar nimeni nu știe nimic.

Dacă  n-am apucat să ne luăm rămas bun de la ea în niciun fel, noi considerăm că e încă aici.  Am aprins lumânări și ne-am rugat la monumentul pe care l-am ridicat la casa de modă, acolo unde am depus și câteva coroane. La acel altar ne-am rugat și am plâns, dar noi credem că ea încă există pentru că nu a existat o înmormântare. Oricum, ea există printre noi și va rămâne veșnic vie în sufletele noastre”, – a declarat Cătălin Botezatu potrivit Cancan.ro.

Zina Dumitrescu a murit în somn la vârsta de 82 de ani. Aceasta se afla în azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter