Cătălin Botezatu, informații de ultimă oră după ce s-a spus că se află în stare gravă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 18 septembrie 2019, 15:10
Cătălin Botezatu se află în continuare internat în Turcia, acolo unde a trecut printr-o operație destul de dificilă pentru înlăturarea unei tumori la colon de natură canceroasă.

Cătălin Botezatu a fost supus unei ședinșe de chimioterapie hipertermică intraperitoneală, iar acum se află în perioada de recuperare. Ca urmare a faptului că îndrăgitul designer și-a anulat niște evenimente programate, dar și că buna sa prietena, Raluca Bădulescu, a făcut apel la rugăciune colectivă lăsând să se înțeleagă că starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu nu este una tocmai bună, speculațiile au început. Astfel, au început să circule știri conform cărora Cătălin Botezatu trece prin momente dramatice și că se află în stare foarte gravă, informații dezmințite absolut de Monica Vlad, prietena și PR-ul designerului:

„În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!” – a transmis Monica Vlad.

Mai multe fotografii cu Cătălin Botezatu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter