Catalin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 14:40
La un an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre un episod petrecut la priveghiul regretatului designer. 

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, într-un accident de mașină petrecut în noaptea de 28 aprilie 2019, trupul său neînsuflețit fiind descoperit abia a doua zi, în a doua zi de Paște. Cătălin Botezatu și-a amintit despre un moment dureros petrecut în biserica în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului jurat al emisiunii Bravo! Ai stil!, în care mama regretatului designer a ridicat capacul sicriului pentru ca cei prezenți să-și ia adio de la el:

Citește și – Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea… A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea «Bravo, ai stil!», când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua rămas bun de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, – a povestit Cătălin Botezatu cu lacrimi în ochi pentru click.ro.

Citește și – Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

Vezi mai multe imagini cu Răzvan Ciobanu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter