Cătălin Botezatu o critică pe Andreea Bălan: „Mai are mult de lucrat”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 14:30
Cătălin Botezatu a vorbit despre Andreea Bălan. Creatorul de modă a punctat că o apreciază ca artistă, însă nu și din punct de vedere vestimentar.

Cătălin Botezatu a comentat de mai multe ori ținutele artistei, însă de fiecare dată într-o notă critică. Părerea designerului se pare că nu i-a fost întocmai pe plac Andreei Bălan, însă acesta a ținut să explice că se referă strict la stilul vestimentar: „Andreea este o femeie frumoasă, talentată, ambiţioasă şi muncitoare. Este de apreciat tot ce face ea în muzică, iar silueta ei este impecabilă”

Cătălin Botezatu o critică pe Andreea Bălan: "Mai are mult de lucrat"

„Andreea Bălan s-a supărat că am comentat-o de două ori. Eu o apreciez că are o voce frumoasă, e bătăioasă, am văzut-o şi în concerte, se schimbă repede în nu ştiu câte ţinute… Este un artist desăvârşit, iar eu o stimez. Din punct de vedere vestimentar însă mai are mult de lucrat. Fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. Observ totuşi o schimbare mică în bine, dar e cale lungă până la „aşa da””, – a afirmat Cătălin Botezatu pentru wowbizz.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter