Cătălin Botezatu, prima declarație despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 martie 2020, 10:12
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat ieri, la notar. Cei doi au luat decizia radicală în urma mai multor conflicte și episoade violente care s-au desfășurat inclusiv în public. Se pare că cel care a pus capac a fost întocmai scandalul dintre Alex Bodi și mama Biancăi Drăgușanu, petrecut într-un parc din Capitală.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat inclusiv în fața notarului, cei doi spărgându-și reciproc telefoanele. Cu toate astea, cei doi au divorțat de comun acord, iar vestea nu l-a luat prin surprindere și pe Cătălin Botezatu, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, acesta afirmând că deja nu mai crede în divorțul lor, dar că s-ar bucura să fie adevărat pentru binele amândorura:

Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, – a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Citește și –  Scandal la notar! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spart telefoanele

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, și Alex Bodi s-au căsătorit în secret pe 1 august, anul trecut. Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, pe Natalia Sofia. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012 și un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și –  Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu în fiecare lună doar din Instagram

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter