Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui lasă averea designerul: „Părinții mei nu au nevoie de bani”

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul, iar decizia sa legată de avere este surpinzătoare. Cu toate că designerul a evitat întotdeauna să vorbească despre banii lui, preferând discreția, se pare că averea sa s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că și-a făcut deja testamentul și și-a împărțit banii după cum a crezut de cuvință: „De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie.

Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi’, – a transmis Cătălin Botezatu, potrivit Viva!

Cătălin Botezatu deține și o colecţie impresionantă de haine şi accesorii de lux. „Nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressinguri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing și case cu dressinguri’, –  a mai spus Cătălin Botezatu.

Vezi imagibi cu Cătălin Botezatul în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter