Cătălin Botezatu, suspect de cancer. Designerul a trecut printr-o operație de urgență

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 septembrie 2019, 15:01
Cătălin Botezatu trece prin momente grele după ce i s-a descoperit o tumoare la colon. Designerul a fost operat de urgență la Istanbul și acum se află în perioada de recuperare.

Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, s-a operat de apendicită în urmă cu câteva săptămâni, însă acum a fost supus unei noi operații, de această dată de anvergură. În urma intervenției chirurgicale care a durat 6 ore, medicii i-au extirpat o tumoare extinsă de la apendice, precu și jumătate de colon:

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, – a mărturisit vineri o persoană din anturajul designerului, potrivit Cancan.ro.

Cătălin Botezatu este suspect de cancer de colon, însă biopsia va fi cea care va decide diagnosticul. Îndrăgitul designer privește situația cu optimism și este încrezător: „Deși urmează o interventie extrem de dificilă, vreau să iau partea buna a lucrurilor, și anume faptul ca am depistat aceasta tumoră în faza incipientă. Abia azi am înțeles importanta controalelor medicale regulate”, – a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea, înainte de a intra în operație.

Vezi imagini cu Cătălin Botezatu în galeria foto de mai sus! 

Susră foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter