Cătălin Cazacu a avut o relație cu Brigitte Sfăt chiar în timpul căsniciei cu Ilie Năstase

Ultimul update Joi, 12 iulie 2018, 14:56
O veste bombă tocmai a ieșit la iveală. Se pare că Brigitte Sfăt, încă soția lui Ilie Năstase, a avut o relație cu Cătălin Cazacu, celebrul concurent de la Exatlon. Idila celor doi s-a consumat anul trecut, în timpul despărțirii temporare a lui Brigitte de Ilie, iar soția tenismanului nu a negat această întâmplare.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se află în plin proces de  divorț, cel mai probabil acesta definitivându-se undeva în toamnă-iarnă. În această perioadă cei doi și-au aruncat acuzații grave de infidelitate și dacă până acum doar Ilie era în vizorul presei, iată că și Brigitte s-a lăsat demascată: „A înșelat Ilie, am înșelat și eu, nu sunt o sfântă” – declara Brigitte Năstase în urmă cu câteva luni.

Acum, iată că un apropiat al soției lui Ilie Năstase a dezvăluit pentru Click! că bărbatul care i-a fost amant în acea perioadă era întocmai Cătălin Cazacu: “Brigitte l-a cunoscut prin februarie-martie pe Cătălin. Pot să spun că l-a iubit foarte mult, pentru că este un suflet foarte bun, sensibil, protector, iar ea avea nevoie de acest ‘tratament’ în perioada respectivă. După ce stai ani întregi cu Ilie, care te jignește în toate chipurile și te rănește, ai nevoie de cineva care să te trateze că pe o prințesă. Cam asta a făcut Cazacu, și de-aia trag femeile la el. Se întreabă toate de ce sar femeile pe el, că nu e vreun milionar și nici vreun frumos. Uite, pentru că e un tip care încă mai ştie ce sunt sentimentele, în lumea bărbaților dominată de material și interese. Idila lor a ținut până în mai, anul trecut, și se vedeau pe ascuns. La un moment dat, ea s-a împăcat cu Ilie și a rărit-o cu Cătălin. Prietenele ei știau de această relație”, – a declarat sursa pentru Click!.

Răspunsul lui Brigitte Sfăt nu a întârziat să apară. Soția lui Ilie Năstase a scris pe contul său de socializare un mesaj amplu în care oferă amănunte picante din relația cu Cătălin. Iată mesajul redat integral: Dragi prieteni, stiți că în urmă cu ceva timp, v-am povestit despre faptul că în urmă cu un an, după multiplele lovituri pe care mi le-a pregătit viața, faptul că am trecut singură prin operația de tumori, apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta soțului meu, m-a determinat să încerc să-mi refac viața, alături de un alt bărbat, din Timișoara. Chiar dacă oficial nu eram divorțată, am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat, am simțit că merit asta. M-am mutat chiar de la Ilie în apartamentul meu din Nordului. Am început acesta relație în data de 8 februarie. Ca toate începuturile, a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt încrederea în mine, să învăț din nou să zâmbesc… Am spus de fiecare dată că acestă idilă a ținut până de 1 mai dar, nu v-am dat niciodată amănunteAm crezut că pot exista lucruri care e mai bine să nu fie spuse. Dar un adevar nu este adevăr daca îl spui doar pe jumătate. Și lasă loc de interpretări. 

In primul rând, băiatul se numește Cătălin, iar relația noastră s-a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, in aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s-a adus la cunoștință că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana, din Petroșani. Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viața așa. După această experiență, mi-am dat seama că toți bărbații înșeală, că totuși Ilie nu a făcut asta timp de șase ani, și am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia. Deoarece, un tabloid de scandal, încercă să distorsioneze realitatea, folosind poze din telefonul soțului meu, Ilie, telefon pierdut într un taxi în urmă cu zece zile, (noi avand IOS colectiv), mi-a întărit decizia că adevarul este adevăr doar în totalitate și asta nu lasa loc de interpretări. Și consider că nu este nevoie ca vreun personaj nou pe piață să profite de acest subiect pentru a câștiga niște bănuți prin asocierea cu numele meu și a lui Ilie. Mulțumesc.” – a fost mesajul scris de Brigitte în urmă cu câteva ore pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Cazacu are în prezent o relație cu Ilinca Obădescu, prezentatoarea știrilor Kanal D, iar cei doi au făcut declarații despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc.

Citește și – Roxana Ciuhulescu a născut un băiețel

Citește și – Cristi Brancu a ajuns la spital: “Totul vine la pachet cu sacrificii”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter