Cătălin Măruță a dezvăluit când și cum s-a îndrăgostit de Andra

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 noiembrie 2018, 16:06
Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri de la noi. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 s-au căsătorit, anul acesta sărbătorind 10 ani de mariaj. Între timp au devenit părinții unui băiețel pe nume David, în vârstă de 7 ani, și ai unei fetițe, Eva Maria Ioana, de 3 ani.

Cătălin Măruță a făcut dezvăluiri despre relația cu Andra. Îndrăgitul prezentator TV a vorbit despre momentul în care s-au întâlnit întâia oară și care au fost calitățile ce l-au atras la artistă. A fost sau nu a fost dragoste la prima vedere?: „Da, îmi amintesc, a fost la mare. Și mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt”. – a declarat Cătălin Măruță într-un interviu pentru perfecte.ro

Andra si Catalin Maruta la nunta

Cătălin Măruță a mărturisit că iubirea lor a crescut de-a lungul timpului și a povestit care este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care cei doi și-o fac zilnic: „Suntem… normali. Râdem mult. Mai și plângem uneori. Avem visuri. Avem și unele frici. Și speranțe. Și planuri. Mâncăm (și) cartofi prăjiți. Ne preocupăm de binele copiilor noștri. Ne iubim mult. “Te iubesc” e cea mai frumoasă declarație pe care ne-o facem zilnic. Are în ea ce e mai important pentru un om: sinceritate și dragoste.

Citește și – Iulia Albu și Oana Roman își aruncă săgeți pline de venin și replici acide

Citește și Iulia Albu și Oana Roman își aruncă săgeți pline de venin și replici acide

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter