Câte operații estetice are Ștefania, „Libelula” lui Speak

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 14:13
Ștefania, alias Libelula, nu s-a dat înapoi de la operațiile estetice. Iubita lui Speak a apelat la medicul chirurg de mai multe ori dorindu-și să arate impecabil. 

Ștefania are un corp foarte bine lucrat, însă asta nu a împiedicat-o să-i aducă câteva îmbunătățiri. Iubita lui Speak, mai corect spus viitoarea soție, dat fiind că artistul a cerut-o de soție în timpul participării la emisiunea Asia Express, a și-a făcut rinoplastie și a optat pentru augmentarea sânilor. Totodată, Ștefania și-a pus și fațete dentare, și-a injectat acid hialuronic în buze și și-a pus extensii de păr, deși deseori poartă și peruci pentru mai multă diversitate.

În plus, Ștefania și-a schimbat total stilul vestimentar. Dacă înainte era adepta hainelor sport, acum iubita lui Speak este împătimită după haine sexy, provocatoare, care să-i scoată cât mai mult în evidență atuurile fizice.

Citește și – Alexandra Stan a dat vestea cea mare: „M-am măritat”

Ștefania este de profesie dansatoare, iar acest aspect o ajută foarte mult în întreținerea aspectului fizic. De altfel, prin dans l-a cucerit și pe Speak, Libelula apărând în videoclipurile sale. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și formează acum unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și – Dorian Popa, în scaun cu rotile. Artistul și-a șocat fanii

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter