Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, secretul unei căsnicii de 18 ani

De Mădălina Manole, pe
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți din anul 2008, iar de curând au sărbătorit 18 ani de când au ajuns în fața altarului. În ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase, îndrăgite și longevive cupluri de la Hollywood.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au fost prezenți duminică seara la decernarea Globurilor de Aur. Cei doi au strălucit pe covorul roșu și au demonstrat încă o dată cât de puternică este legătura dintre ei. Odată cu premiul primit pentru cel mai bun actor într-un serial – comedie/musical pentru rolul din „The Kominsky Method”, Michael Douglas a ținut și o conferință de presă în care a dezvăluit secretul căsniciei longevive pe care o are cu Catherine Zeta-Jones.

 

View this post on Instagram

 

A wonderful night at the Golden Globes💋

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Discursul său a fost extrem de emoționant și savurat pe deplin de public: „Cred că faptul că suntem în aceeași industrie ne ajută să înțelegem cu adevărat ce se întâmplă. A fost minunat ca ea sa fie aici în seara asta și trăim unul dintre acele lucruri frumoase pe care partenerul tău le înțelege și știe prin ce treci. Mi-am amintit de momentul în care era însărcinată cu fiica noastră, Chicago, și toate show-urile prin care am trecut împreună”, – a transmis actorul, care a adăugat: „Am sărbătorit recent cea de-a 18-a aniversare”.

Catherine Zeta-Jones, pe de altă parte a postat pe Instagram o fotografie cu trofeul câștigat de Michael Douglas și a scris: „Atât de mândră de soțiorul meu”. 

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter