Catrinel Sandu, în doliu. A murit tatăl său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 01 iulie 2019, 11:18
Catrinel Sandu este în doliu. Tatăl fostei "bebelușe" de la "Cronica Cârcotașilor" a murit azi-noapte, îndurerând toată familia. 

Catrinel Sandu trece prin momente grele după ce tatăl său, care se confrunta cu o serie de probleme de sănătate, a încetat din viață în cursul nopții. Fosta bebelușă a transmis un mesaj dureros pe Facebook: “Din păcate, tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toți care doresc să își ia rămas bun de la el, pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marți, 2 iulie, începând cu ora 13:00”.

Tatăl lui Catrinel Sandu suferise un accident vascular cerebral în urmă cu aproximnativ 4 luni și situația sa era destul de delicată: Domnul Nicolae Sandu, în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la noi, la Spitalul Clinic Colentina, în data de 20 martie, cu semne evidente de accident vascular cerebral, având hemiplegie stângă și globii oculari deviați spre dreapta. Diagnosticul definitiv, stabilit în urma investigațiilor amanunțite, a fost de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept, survenit în contextul unui puseu hipertensiv, cu sindrom de hipertensiune intracraniană. Pacientul a fost internat imediat în Secția de Terapie Intensivă. Starea sa la acel moment era una delicată, mai ales din cauza antecedentelor sale medicale – by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, sindrom anxios. Condiția domnului Sandu a impus o intervenție chirurgicală de urgență. Imediat după operație, domnul Sandu a fost cooperant și a reușit să execute ordine simple, dar și-a menținut un deficit motor și o stare de somnolență. Imobilizarea la pat a condus la apariția unor complicații de natură pulmonară și urinară”, – a declarat dr. Bogdan Furtună, director medical la Spitalul Colentina, într-un interviu mai vechi, relatează click.ro.

Catrinel Sandu declara în urmă cu două săptămâni că șansele la viață ale tatălui său sunt minime: “De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă”, – spunea Catrinel Sandu conform wowbiz.ro.

Catrinel Sandu, în vârstă de 41 de ani, a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. Micuțele trăiesc în acest moment cu mama lor în Sarasota, Florida, alături de Steve, în vârstă de 45 de ani, viitorul soț al lui Catrinel Sandu, de profesie medic stomatolog. La rândul său, acesta are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

Sursă foto: Arvihă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter