Cazul lui Cristiano Ronaldo, închis. Sportivul nu va fi judecat pentru viol

De Oana Savin, pe
Cristiano Ronaldo a scăpat de procesul pentru viol din Las Vegas deoarece procuratura locală a decis să închidă acest caz.

Procuratura comitatului Clark, ce are jurisdicție asupra orașului Las Vegas, a anunțat, luni, că acuzațiile împotriva fotbalistului „nu pot fi dovedite fără niciun dubiu”. Astfel că s-a decis încheierea anchetei, potrivit The Guardian.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol

Portughezul a fost acuzat că ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, în vara anului 2009, după ce a cunoscut-o într-un club de noapte din Las Vegas și a invitat-o la o petrecere în camera sa de hotel.

De asemenea, femeia a susținut că după agresiunea sexuală, Ronaldo ar fi exercitat presiuni asupra sa pentur a semna un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea. Ea a precizat că acesta a fost motivul pentru care nu a acționat în niciun fel timp de aproape un deceniu.

La începutul anului, justiția din Statele Unite a solicitat o probă ADN din partea lui Cristiano Ronaldo pentru a o compara cu probele recoltate de pe rochia americancei.

Ronaldo a dezmințit acuzațiile

Fotbalistul a dezmințit acuzațiile ce i-au fost aduse, susținând că violul, în opinia sa, este „o crimă abominabilă”. Pe de altă parte, presa a prezentat extrase ale unui presupus acord pe care acesta l-ar fi semnat cu reclamanta.

„Acest acord nu constituie o mărturie. Ronaldo s-a limitat să urmeze sfaturile consilierilor săi pentru a pune punct acuzaţiilor scandaloase la adresa sa şi care îi ruinează reputaţia. Din nefericire, el este implicat în prezent într-un gen de dispută foarte comună în Statele Unite”, a explicat avocatul fotbalistului în momentul respectiv.

Pe 8 iulie 2019, poliția din Las Vegas a redechis ancheta și a cerut procuraturii să investigheze acest caz.

La două săptămâni de la formularea cererii, procuratura din Clark a decis să închidă ancheta și să nu formuleze nicio acuzație împotriva fotbalistului.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter