Ce a decis fratele lui Cornel Galeș înainte de înmormântare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 decembrie 2019, 14:57
Fratele lui Cornel Galeș a luat o decizie șocantă care, cu siguranță, va stârni uimirea tuturor. Acesta a luat o hotărâre radicală chiar înainte de ceremonia de înmormântare a fratelui său.

Marian Galeș, fratele lui Cornel Galeș, nu și-a dorit să se implice în niciun fel în ceremonia funerară, ba mai mult de atât, atât Marian, cât și cumnata lui Cornel, Ana Maria Moldovan, i-ar fi comunicat Vivianei, ultima iubită a lui Cornel Galeș, că nu vor participa la înmormântare, conform cancan.ro.

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele lui, dar și pe partenera de viață a acestuia. Cei doi nu vorbeau de ani buni și motivul era legat de faptul că Marian i-a ascuns lui Cornel Galeș moartea tatălui său. În plus, fostul soț al Ilenei Ciuculete nu și-a cunoscut niciodată nepoțelul, pe băiatul pe care Marian îl are împreună cu Ana Maria Moldovan. Supărarea celor doi era foarte mare având în vedere că Marian nu a venit nici la înmormântarea cumnatei sale, Ileana Ciuculete.

În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei?

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti? De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?’’, – se întreba Cornel Galeş, într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter