Ce a găsit Bianca Drăgușanu în telefonul lui Alex Bodi. Despărțirea era iminentă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 iunie 2020, 16:12
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi și zvonurile că ruptura a fost cauzată de infidelitățile omului de afaceri au vuit în presă, însă niciunul dintre cei doi nu a făcut mai multe declarații.

Între timp, Alex Bodi a început o relație cu Daria Radianova și chiar dacă nu a fost confirmată oficial, iată că noi detalii ies la suprafață și nu fac altceva decât să confirme idila celor doi.

Se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio după ce vedeta a găsit mai multe mesaje în telefonul acestuia care-i demonstrau infidelitatea. Conform playtech,  Alex Bodi și Daria Radionova își recunoșteau sentimentele și dorul prin intermediul mesajelor, însă rusoaica nu era singura parteneră de dialog a afaceristului, ci mai existau și altele: „De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit discuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat”,  -au spus surse din anturajul celor doi pentru publicația citată.

Citește și Simona Halep, despre relația cu Toni Iuruc: „Îmi zice: nu ești la tenis, ușor!”

Alex Bodi se află la Londra, alături de Daria Radionva, însă asta nu l-a împiedicat pe omul de afaceri să-i trimită un imens buchet de trandafiri albi fostei soții. Bianca Drăgușanu a rămas indiferentă la gestul acestuia, ba chiar a realizat un story în care se filma dând foc florilor, dar și bilețelului pe care l-a primit odată cu buchetul: „Daria este extrem de îndrăgostită de Alex de mult timp. La prima vedere, el este un bărbat după care te poți aprinde extrem de repede. Este serios, muncitor, întotdeauna sigur pe el și foarte galant cu femeile. Acum s-a întors la Daria ca la soția lui. Cu cadouri, cu vorbe mari și promisiuni, jură că ea este singura femeie din viața lui. Însă, în același timp, o iubește și pe Bianca. I-a trimis flori, ca să îi amintească acest lucu.” – au mai spus aceleași surse.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Citește și – Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikolaos Papadopoulos: „Poate o să urmeze şi logodna”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter