Ce a învățat Iulia Vântur de la iubitul său, Salman Khan

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 13:10
Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan de mai mulți ani. Fosta prezentatoare de televiziune locuiește în India de 5 ani și se bucură de o carieră de succes.

Iulia Vântur a evitat mereu să dea detalii despre viața personală, preferând discreția, însă acum a recunoscut deschis care este cel mai important aspect pe care l-a învățat de la iubitul său, Salman Khan: „Este un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human, prin care ajută milioane de oameni în nevoie. Am învățat să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea. (…) Nu știu ce-mi va oferi viața, dar ultimii 4-5 ani mi i-am trăit integral aici, m-am obișnuit, îmi este o a doua casă India.”, – a declarat Iulia Vântur pentru Click.

Citește și – Adelina Pestrițu, cum nu ai mai văzut-o. Vedeta, goală pe internet

Iulia Vântur va reveni în curând pe platourile de filmare. „Așteptăm cu interes să ne întoarcem pe platourile de filmare, pentru a completa filmul “Leila&Manju”, mai avem foarte puțin, doar cireașa de pe tort. Trebuie să mai filmez și să lansez câteva piese care au fost puse pe stand by, din cauza pandemiei. Zilele acestea mă antrenez, pregătesc un show pentru o acțiune caritabilă, ce are loc în India, împreună cu artiști de aici, care va fi difuzat pe tv”, – a mai declarat Iulia Vântur pentru sursa citată.

Citește și – Cabral, salariu uriaș la Pro TV. Cât câștigă celebrul prezentator pentru emisiunea „Ce spun românii”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter