Ce condiție i-a pus Adelina Pestrițu partenerului ei de la începutul relației

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 16:11
Adelina Pestrițu a fost aleasă drept cel mai bun influencer din România la gala People’s Choice 2019, unde s-a prezentat alături de partenerul ei de viață, Virgil Șteblea.

Se pare însă că de la începutul relației, Adelina i-a pus o condiție lui Virgil – să o susțină în demersul ei de a fi un influencer, după cum relatează Libertatea. Astfel, Virgil are misiunea de a-i face des poze vedetei.

„El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție”, a spus ea. „De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi […]. [Când] am luat acest minunat premiu, chiar mi-a spus că este mândru de mine,  că este mândru de această reușită și că se bucură că a făcut parte din acest drum spre succes”.

Adelina i-a spus lui Virgil din prima cum va fi viața alături de ea: „De la începutul relației, din prima zi. I-am zis «Trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul meu». Mai ales de când a devenit soț sunt cu acte în regulă și e normal ca el să îmi ofere acest ajutor. Pentru serviciile lui, sigur că îl plătesc cu toată dragostea mea”.

Foto – Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter