Ce meniu au Prințul George și Prințesa Charlotte la școală

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 ianuarie 2020, 12:16
Prințul George și sora sa mai mică, Prințesa Charlotte, beneficiază de un meniu extravagant atunci când se află la școală.

Cei doi copii ai ducilor de Cambridge și colegii lor de la școala Thomas’s Battersea au parte de un prânz de invidiat, de la chili fără gluten și pui crescut în aer liber, la foietaj cu praz.

În meniu este inclusă întotdeaună o sursă de proteină, legume, carbohidrați și pește pentru a asigura elevilor o dietă echilibrată.

Vinerea a fost declarată „zi fără carne”, iar cei mici servesc burgeri de pește, risotto și pizza, precum și panini cu brânză și roșii.

Legumele oferite micuților sunt organice și sunt servite alături de preparate precum escalop de pui fript cu miere, lămâie și usturoi, sau cârnat de porc cu ceapă, ierburi proaspete și sos.

George, în vârstă de 6 ani, și Charlotte, de 4 ani, pot, dacă doresc, să aleagă un meniu fără gluten și preparate fără lactate precum falafel cu mazăre și mentă, chutney de mango sau tagine de măsline și linte.

La gustarea de dimineață, copiii se bucură de lapte organic, suc proaspăt de fructe, prăjituri de orez și pâine prăjită.

Deserturile oferite elevilor sunt formate din jeleu vegetarian din suc proaspăt de fructe, smoothie de banane, căpșuni și zmeură și tartă de mere cu înghețată.

Majoritatea ingredientelor folosite sunt proaspete, organice, iar preparatele se schimbă în fiecare sezon, cu „mese mai substanțiale odată cu răcirea vremii”, potrivit The Mirror.

Prestigioasa școală se mândrește că le oferă elevilor săi mese proaspete, sănătoase și pline de nutrienți. Chefii evită să folosească alimente procesate, aditivi și grăsimi hidrogenate.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter