Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. „Aș mânca oricând…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 noiembrie 2020, 15:14
Gina Pistol le împărtășește urmăritorilor ei de pe Instagram momentele frumoase din sarcină, în fiecare zi. 

Pe lângă trucurile de îngrijire la care apelează în această perioadă, cum ar fi masajul pielii cu ulei, pentru a preîntâmpina apariția vergeturilor, prezentatoarea Chefi la cuțițe a vorbit și despre poftele din sarcină.

Ce pofte are Gina Pistol pe perioada sarcinii

După o zi întreagă petrecută la filmări, prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1, le-a mărturisit fanilor ei că abia așteaptă să ajungă acasă să-și prepare unul dintre felurile ei preferate de mâncare. Mai exact, hummus.

Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți„.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

De îndată ce a ajuns acasă, Gina s-a pus pe preparat și le-a arătat și urmăritorilor ei rezultatul. „Fix 8 minute mai târziu„, farfuriile erau goale, semn că viitoarea mămică ajunsese acasă înfometată. Ea le-a arătat fanilor și farfuria cu mesaj de pe care tocmai ce mâncase și pe care scria „Sunt superbă și mănânc mult„.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter