Ce studii are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:35

La începutul lunii noiembrie, Pepe (41 de ani) și soția lui, Raluca Pastramă (29 de ani), anunțau că au divorțat. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani). Potrivit solistului, cel mai greu le-a fost să discute cu fiicele lor despre despărțire.

Ce studii are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe?

În prezent, Raluca se află la conducerea unei grădinițe private pe care o urmează și fiicele perechii. „Raluca se ocupă de grădiniță. Ea și-a dorit să aibă ocupația ei, nu a vrut să fie soția lui Pepe și atât.

Cred că orice femeie își dorește asta și cred că orice bărbat își dorește așa ceva. Altfel, dacă ar sta acasă și m-ar toca pe mine la cap (…) I-am oferit tot suportul logistic și financiar.

În momentul de față nu că mă face mândru, sunt super-mega-încântat și fericit de cum funcționează lucrurile”, declara Pepe în trecut. Dacă își va dori să renunțe la acel proiect, Raluca își poate deschide propriul cabinet de avocatură.

Potrivit Spynews, în urmă cu șase ani, tânăra a absolvit cursurile Facultății de Drept. Ulterior, Raluca s-a înscris la un concurs de admitere în stagiatură organizat de Camera Notarilor Publici din București. Doi ani mai târziu a obținut această funcție.

Totodată, Raluca are diploma unui curs de make-up. La scurt timp de la anunțul despărțirii, Raluca ar fi solicitat autorităților un ordin de protecție după ce ar fi fost agresată de artist.

În urma respectivelor acuzații, Pepe a declarat întâi că nu și-a rănit fosta soție, apoi că într-adevăr au avut o discuție aprinsă fiindcă ar fi aflat că aceasta flirtase cu un bărbat alături de care a fost recent la munte, într-un grup mai mare de prieteni.

Foto: Instagram

Citește și:

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Ce spunea Pepe despre relația cu soția lui la începutul anului? „Cred că în orice cuplu există …”

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe? „Aș avea multe de spus”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter