Celine Dion a vorbit despre căsătorie: „Va fi grozav”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 20 noiembrie 2019, 12:06

Au trecut trei ani de când Celine Dion și-a pierdut soțul, după ce Rene Angelil a fost răpus de cancer. De atunci, artista a apărut în public alături de mai tânărul dansator Pepe Munoz. Acum, artista a făcut dezvăluiri din viața ei privată și a vorbit despre căsătorie.

Celine Dion a fost invitată în emisiunea „Watch What Happens Live” cu Andy Cohen, unde a răspuns la mai multe întrbări legate de cariera sa. Însă, și telespectatorii au avut ocazia să îi adreseze câteva întrebări cântăreței, iar unul a vrut să afle dacă are vreun iubit în prezent și dacă dorește să se recăsătorească.

Nu mă întâlnesc cu nimeni, nu am un iubit și asta nu înseamnă că nu voi găsi pe cineva în viața mea. Dacă se va întâmpla, va fi grozav, dacă nu, va fi la fel, pentru că încă sunt îndrăgostită. Am trăit toată viața cu Rene, el este încă acolo, îl văd în ochii copiilor mei, în fiecare zi”, a declarat Celine Dion.

Celine Dion l-a cunoscut pe Rene Angelil pe când avea doar 12 ani. În 1994, cei doi s-au căsătorit. Acesta și-a dedicat întreaga viață carierei soției sale, pentru care și-a ipotecat și casa pentru a-i finanța primul album, în 1981.

Celine Dion a vorbit despre căsătorie: „Va fi grozav”

Celine si Rene Angelil

Producătorul a decedat în 2016, la vârsta de 73 de ani.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter