Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 26 noiembrie 2020, 14:44

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cezar Ouatu a vorbit despre cât de mult îi duce dorul tatălui său în perioada Crăciunului, dar și despre noile sale proiecte muzicale.

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

„Tot timpul asociez perioada asta sacră [a Crăciunului], să-i zic așa, (…) cu familia. Familie care a început să se înjumătățească, cel puțin legat de părinții mei.

Tatăl meu era un fanatic al Crăciunului. (…) În anumiți ani de Crăciun mergeam la Salzburg. Sau am fost pentru prima dată în Viena cu el. Tatăl meu era profesor de flaut la Academia Mozart din Viena. (…)

Este ceva superb. Din povești. Basm. Am trăit mulți ani alături de tatăl meu această perioadă în acele locații splendide”, a mărturisit artistul.

„Cred că cel mai mare regret al vieții mele este că el nu a văzut persoana cunoscută la nivel larg, să zic așa, care am devenit. El se mândrea cu mine. (…) Am anumite piese care-mi amintesc de el pe care le ascult. Simt că ori de câte ori cânt o piesă cu o anumită încărcătură, sunt mult mai aproape de el.

Sunt singurul copil, din gașca lui, pentru că tata a fost mai gospodar așa de fel, și sunt singurul muzician. Mai am un frate mai mic, el este toboșar”, a mai spus.

În prezent, solistul susține și va continua să susțină concerte online și predă totodată ore de canto. De la finalul lunii iunie, începutul lunii iulie, Cezar Ouatu formează un cuplu cu Raluca Jurcă.

„Am primit de la a mea iubită, mândră, superbă, un kit video. Zic: «Ce fac eu cu ăsta?». Mi-a venit ideea și impactul este senzațional. Fac vocal coaching. (…) Am din toată Europa elevi. Vorbim în engleză, italiană și română. E adevărat că am mai mulți români.”

Foto: Instagram

Citește și:

Marilu Dobrescu și iubitul ei, atacați în parcarea unui supermarket

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter