Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubita și se pregătesc pentru următorul pas

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 aprilie 2019, 15:47
Cezar Ouatu anunțase că s-a despărțit de Andreea Vilău, iubita sa, chiar în ziua de Dragobete, însă cei doi s-au împăcat și sunt în culmea fericirii, ba chiar se pregătesc pentru următorul pas al relației.

Cezar Ouatu, în vârstă de 39 de ani, a punctat până acum trei relații de lungă durată cu persoane cunoscute în lumea mondenă, însă cu niciuna dintre acestea nu a avut șansa de a ajunge la altar. Ei bine, se pare că soarele a ajuns și pe strada sa pentru că iubita sa l-a iertat pentru presupusa infidelitate și cei doi și-au mai dat o șansă: „Au fost probleme, dar totul e bine când se termină bine, când învăţăm ceva. Trebuei să iei ce este mai bun din orice succes şi eşec. Eu am învăţat şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi iubitei mele că mă înţelege. Andreea mi-a oferit încredere pentru că o relaţie nu se bazează doar pe atracţie fizică. Trebuie să găseşti acea reciprocitate. Şi dacă tu emani pozitivitate, atragi pozitivitate. Şi un sfat, nu mai plecaţi urechea la ce spune lumea pentru că gura lumii nu îţi vrea binele şi trebuie să fii ghidat pe ce simţi tu. Suntem pregătiţi să facem pasul următor. Şi la 39 de ani sunt sigur că o să fac tripleţi. O să vedeţi (n.r despre nuntă)”, – a spus Cezar Ouatu la „Star Matinal”.

Cezar Ouatu a trăit două mari povești de dragoste până acum, cea cu Angela Gheorghiu și cea cu Andreea Petrilă. Se pare că tenorul a învățat din propriile greșeli și acum este mai pregătit ca niciodată să meargă mai departe și să facă pasul cel mare către altar.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter