Charlize Theron, dezvăluiri despre momentul în care mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl ei

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 19 martie 2019, 11:06
Astăzi este o actriță celebră în toată lumea și duce o viață minunată, însă Charlize Theron a trecut prin clipe de coșmar în adolescență din cauza tatălui ei care le teroriza pe ea și pe mama sa. Vedeta a decis să vorbească acum și despre momentul când mama sa l-a împușcat mortal pe tatăl ei.

La doar 15 ani, Charlize a fost martora într-un incident teribil. Actrița era de față când mama ei, Gerda, a fost nevoită să își împuște soțul, după ce acesta le abuza și le amenința pe amândouă că le va omorî. Bărbatul era beat în momentul în care femeia a scos pistolul și l-a împușcat mortal pe Charles Jacobus Theron.

Charlize Theron, dezvăluiri despre momentul în care mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl ei

Charlize Theron și mama ei, Gerda

Gerda nu a fost pusă sub acuzare deoarece anchetatorii din Africa de Sud au stabilit că a acționat în legitimă apărare.

M-am prefăcut că nimic nu s-a întâmplat. N-am spus nimănui, nu am vrut să spun nimănui. Ori de câte ori m-a întrebat cineva, i-am spus că tatăl meu a murit într-un accident de mașină. Cine vrea să spună acea poveste? Nimeni nu vrea să spună acea poveste”, a afirmat Charlize în emisiunea lui Howard Stern.

De asemenea, actrița a povestit că s-a luptat în fiecare zi cu coșmarul de a trăi cu cineva atât de imprevizibil în casă. Tatăl actriței era alcoolic și avea un comportament violent și abuziv față de soția sa și de fiica lor.

Cred că ceea ce m-a afectat cel mai mult în copilărie au fost traumele create de tatăl meu. Am fost un copil care a trăit în casă cu un alcoolic. În fiecare dimineață când mă trezeam îmi era teamă că nu știam ce se va întâmpla. Ziua mea depindea de starea tatălui meu, dacă bea sau nu”, a mărturisit Theron.

Cât despre mama sa, Charlize a spus că este o femeie curajoasă, care a avut tăria de a lupta împotriva abuzurilor permanente venite din partea soțului ei.

Am o mamă incredibilă. Reprezintă o sursă incredibilă de inspirație în viața mea. Nu a avut niciodată nevoie de terapie. Deci, o mamă care nu a avut vreodată nevoie de terapie care să se ocupe de genul ăsta de probleme, încercând să își salveze copilul din treaba asta. Sunt destul de norocoasă că am avut o mamă extraordinară care m-a făcut curajoasă și mi-a spus mereu să fiu puternică. Nu știu cine aș fi fost astăzi fără ea”, a adăugat frumoasa actriță.

Tatăl lui Charlize a fost împușcat mortal de soția sa pe data de 21 iunie 1991, în locuința lor din Benoni, Africa de Sud.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter