Exclusiv! Chef Joseph Hadad, prima declarație după ce a părăsit spitalul

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 12 februarie 2020, 16:14
Chef Joseph Hadad a trecut prin clipe dificile miercuri dimineață, după ce i s-a făcut rău și o ambulanță a fost chemată la locuința acestuia. 

După ce i s-au făcut mai multe analize și a fost consulatat de medici, s-a aflat că celebrul bucătar a suferit o scădere a tensiunii. Astfel, doctorii i-au recomandat să își mai elibereze programul și să nu se mai suprasolicite.

La ieșirea din spital, chef Hadad a făcut primele declarații.

Dragilor, sunt bine! Asta e cel mai important. As vrea sa clarific in primul rând că nu a fost vorba de infarct. Sunt deja mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a supra solicitării. Vă doresc tuturor sănătate!”, a transmis Joseph Hadad pentru Unica.ro.

De asemenea, bucătarul a transmis și un mesaj pe Facebook, în care își anunță fanii că se simte mai bine.

Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum ma simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a supra solicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”, a scris chef Hadad pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter