Cine a participat la nunta Prinţesei Eugenie

De Ioana Tătaru, pe
Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a și a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a căsătorit astăzi cu Jack Brooksbank, un important om de afaceri. Ceremonia a avut loc la capela St. George de la Castelul Windsor, în prezenţa unor celebrităţi, cât și a unor membri ai Casei Regale, printre care și ducii de Sussex.  

La ceremonie au participat 850 de invitaţi

La ceremonie au participat 850 de invitați, printre care: Regina Elisabeta, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge, Naomi Campbell, Liv Tyler, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt și Kate Moss.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Congratulations to the newly married couple! #RoyalWedding

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, s-a logodit cu iubitul ei, Jack Brooksbank, la începutul acestui an. Părinții Prințesei, Ducele de York și fosta sa soție, Sarah Ducesă de York, au fost încântați de veste, iar în februarie Ducele de York a anunțat că cei doi se vor căsători vineri, 12 octombrie, la capela St. George de la Windsor Castle. Inelul de logodnă conține un safir de nuanță roz-portocalie, numit padparadscha, înconjurat de diamante, care seamană destul de mult cu cel purtat de Prințesa Diana, iar experții spun că inelul valorează aproximativ 100 de mii de lire sterline. 

Citeşte şi: Nuntă în familia regală britanică! Prinţesa Eugenie s-a căsătorit

Cum arăta Prinţesa Eugenie în copilărie

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter