Cine este concurentul secret de la „Ferma”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 august 2020, 13:29
Emisiunea "Ferma" vine cu un nou format și multe surprize neașteptate pentru fani. Dincolo de cei 16 concurenți, împărțiți în două tabere, "Orășeni" și "Săteni", în emisiunea va veni un concurent-surpriză, iar acum s-a aflat despre cine este vorba.

Conform cancan.ro, producătorii intenționează ca în acest sezon să-i suprindă cât mai mult pe concurenți, motiv pentru care au adus un invitat-supriză pe platourile de filmare. Ar fi vorba întocmai despre Andreea Antonescu.

Rolul artistei ar fi doar acela de a „torpila” fragilul statu-quo recent generat în rândul fermierilor, relatează sursa citată, care adaugă că fiecare concurent a fost carantinat și testat pentru coronavirus înainte de a intra în Fermă.

Citește și –  Oana Roman a slăbit spectaculos. Vedeta, acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Reamintim că din echipa Orășeni fac parte Anda Adam, Paul Diaconescu, Cezar Ouatu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Alina Pușcău și Giulia Nahmany, iar echipa Sătenilor este formată din Anna Lesko, George Burcea, Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Octavian Ciovică și Ana Maria Ababei.

Citește și – Cristina Spătar vrea în locul Mihaelei Rădulescu. Ce surpriză pregătește artista

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter