Cine este iubitul Andreei Raicu? A prezentat-o familiei lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 decembrie 2020, 11:06

În urmă cu aproape două luni, Andreea Raicu (43 de ani) a fost fotografiată de paparazzi Spynews în compania omului de afaceri Matei Stratan (32 de ani).

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat sau negat speculațiile, fosta prezentatoare TV și bărbatul au fost surprinși din nou împreună, de această dată ieșind din locuința părinților lui Matei.

Cine este iubitul Andreei Raicu? A prezentat-o familiei lui

Zâmbitori, Andreea și Matei s-au sărutat doar pe obraz. Apoi vedeta a urcat în mașina ei. Au mai vorbit puțin, apoi antreprenoarea a plecat, iar bărbatul a intrat în locuința familiei sale.

În urmă cu mai mulți ani, într-o perioadă în care era singură, Andreea mărturisea pe blogul personal: „Eu însămi nu am un iubit și înțeleg perfect dorința de a fi cu cineva, de a împărți viața cu un om pe care să îl iubești.

Ce nu mai înțeleg acum e durerea care te împiedică să îți trăiești viața în lipsa unui partener. Ani de zile am așteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trăit așa cum mi-aș fi dorit pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească.

Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relație cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relație toxică doar că să nu fiu singură în această societate «care te vrea într-o relație»”.

Dintre relațiile Andreei Raicu, prima notabilă a fost cea cu jucătorul de fotbal Cristian Chivu (40 de ani). Relația lor a durat un an, din 2003 până în vara anului 2004. Fosta pereche s-a despărțit din cauza distanței. Andreea locuia în București, în timp ce sportivul locuia în Amsterdam.

În prezent, antrenorul de fotbal este căsătorit cu fosta prezentatoare TV Adelina Elisei (38 de ani). Perechea locuiește în Milano, Italia, alături de fiicele lor, Natalia (11 ani) și Anastasia (10 ani).

După despărțirea de sportiv, Andreea a format un cuplu cu actorul și artistul Tudor Chirilă (46 de ani). După mai multe despărțiri și împăcări, Andreea și Tudor s-au despărțit definitiv în octombrie 2011.

În prezent, Tudor are doi fii cu partenera lui de viață, Iulia Mîzgan (31 de ani), specialistă în comunicare și marketing. Perechea este foarte discretă când vine vorba despre viața lor de familie.

La un an de la despărțirea de cântăreț, Andreea a început o relație cu jucătorul de tenis Horia Tecău (35 de ani). Când ar fi trebuit să aniverseze un an de relație, fostul cuplu s-a despărțit.

Horia formează în prezent un cuplu cu o tânără a cărui identitate nu a fost dezvăluită publicului.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă se mândrește cu ele

Fiica lui Chef Nicolai Tand a împlinit 10 ani. Ce frumoasă este Ilona!

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter