Cine este și cum arată mama Cristinei Țopescu

De Unica.ro, pe
Cristina Țopescu a fost găsită decedată, duminică seară, în locuința sa din Otopeni. Potrivit anchetatorilor, aceasta s-a stins din viață pe data de 28 decembrie. Mama sa, Rodica Țopescu, a luat primul avion la aflarea tristei vești.

Apropiați ai familiei, citați de Libertatea.ro, susțin că femeia trăiește în prezent în Suedia și va reveni în țară în cursul zilei de marți, întrucât trupul fiicei sale va fi incinerat miercuri, 15 ianuarie.

Cine este mama Cristinei Țopescu

Mama fostei prezentatoare de televiziune este Rodica Țopescu, prima soție a jurnalistului Cristian Țopescu, care a decedat în 2018, la vârsta de 81 de ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 11 ani, iar din acest mariaj a rezultat Cristina.

Rodica s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în Germania, iar între timp s-a stabilit în Suedia.

În 2018, Cristina Țopescu și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu mama sa și a postat pe Facebook o fotografie cu aceasta.

„La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine♥”, este mesajul care însoțea imaginea cu Rodica Țopescu.

În afară de mama sa, Cristina Țopescu mai avea și doi frați vitregi, Cristian și Sebastian. Cristian este cel care va participa la incinerarea surorii sale mai mari și îi va duce cenușa în Oradea, orașul de baștină al celebrei prezentatoare.

Cauza morții Cristinei Țopescu

Potrivit primelor informații, fiica lui Cristian Țopescu a decedat, cel mai probabi, în urma unui infarct suferit în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal. Medicii legiști au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, având în vedere că în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente.

La capul patului, pe noptieră, au fost găsite flacoane de diazepam și de ketonal începute, semn că vedeta TV lua medicamente fie la indicațiile medicilor, fie din proprie inițiativă, conform Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO cum arată mama regretatei Cristina Țopescu.

Sursă foto: Facebook, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter