Cine este și cum arată soțul Mirelei Boureanu Vaida

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 01 octombrie 2018, 18:29
Mirela Boureanu Vaida a fost tot timpul discretă cu viața sa personală și rareori a vorbit despre familia sa. Am putea chiar susține că, pe cât de mondenă și prezentă în viața publică este Mirela, pe atât de retras și misterior este soțul ei.

Mirela Boureanu Vaida, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită de nouă ani cu Alexandru Vaida și au împreună doi copii, pe Carla şi pe Vladimir. Cu toate că îndrăgita prezentatoare TV este o prezență constantă în mediul online, soțul său nu numai că nu are conturi de socializare, dar nici nu este de acord cu expunerea pe internet.

Mirela Boureanu Vaida si sotul sau si copiii

Mirela Vaida a explicat care este motivul pentru care soțul său evită să iasă în lumina reflectoarelor. Alexandru Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară: „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.”, – a dezvăluit Mirela Vaida pentru Viva.ro.

Citește și – Dana Grecu și-a botezat fetița. FOTO

Citește și – Andreea Esca, declarații surprinzătoare despre iubire: „Greşeala este să crezi că o iubire este pe viaţă”

Sursă foto: Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter