Cine este Ștefania de la Asia Express

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 februarie 2020, 18:39
Ștefania este una dintre cele mai notabile prezența de la Asia Express. Tânăra a intrat în concurs alături de iubitul ei, Speak, și formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale emisiunii.

Ștefania este dansatoare apărând în videoclipurile mai multor vedete precum Inna. Însă de curând a lansat și o piesă, intitulată, „Aleg să iert”, Speak fiind producătorul ei muzical.

Tânăra în vârstă de 22 de ani s-a născut la Galați, unde a studiat la Liceul de Arte „Dimitrie Gusti”.

După cum ea a mărturisit în urmă cu ceva timp, este singură la părinți pentru că „eram foarte posesivă cu părinții mei”.

Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, a spus Ștefania.

S-a mutat în București în anul 2015, pe când dansul era cea mai mare pasiune a ei. Aici a lucrat cu cei mai cunoscuți coregrafi din România și a colaborat cu artiști precum Inna, Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Cel care a descoperit că are talent și în muzică a fost chiar Speak. Iubitul ei a ajutat-o să se lanseze pe piața muzicală și îi este producător.

Cariera ei muzicală a început în urmă cu doi ani, când Ștefania a publicat pe Youtube un cover al piesei „Nentori”, interpretată de Arilena Ara. După ce a publicat acest cover, Arilena a fost atât de surprinsă de talentul Șetfaniei încât a decis să o promoveze.

La scurt timp, susținută de Speak, ea a lansat piesa „Drinking about you”, care i-a adus notorietatea.

Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool”, a povestit Ștefania.

Cât despre colaborarea ei cu Speak în studio, ea a precizat: „La început mi-a fost foarte greu să nu ripostez atunci când eram certată în studio, dar cu timpul am înțeles că acolo Ștefan este boss-ul și așa va rămâne, însă acasă sunt eu”.

Știu că Ștefan este perfecționist, mai ales în ceea ce privește muzica și mă bucur că am un om ca el care să mă îndrume în carieră, dar și în viață. De cele mai multe ori mă mulez după Ștefan pentru că știu că de cele mai multe ori deciziile luate de el sunt cele mai calculate”, a mărturisit Șetfania, care este cu 10 ani mai mică ca Speak., pentru Libertatea.

Acum, cei doi ai plecat în aventura Asia Express, care se pare că le-a consolidat relația.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ștefania și Speak.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter