Cine este tânăra care a apărut aproape goală pe covorul roșu de la Cannes

De Unica.ro, pe
Modelul vietnamez Ngoc Trinh a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes. Aceasta a apărut aproape goală la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. 

În timp ce unele vedete nu știu ce rochii pompoase să îmbrace pentru a atrage atenția pe covorul roșu, altele atrag toate privirile prin lipsa lor. Prezentă la ecranizarea filmului „A hidden Life”, Ngoc Trinh, în vârstă de 29 de ani, s-a asigurat că va fi o apariție șocantă la cea de-a 72-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

Modelul a pășit printre invitați într-o ținută ce părea mai mult o piesă de lenjerie intimă decât o rochie. Îmbrăcată cu un body transparent și o trenă pe care erau aplicate mărgele negre, marca Do Long, Ngoc Trinh s-a arătat încrezătoare în calitățile sale fizice și a zâmbit cu nonșalanță în fața aparatelor de fotografiat.

Ngoc Trinh este unul dintre cele mai cunoscute modele vietnameze, iar în 2005 a fost numit cel mai fotogenic supermodel din Vietnam.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Ngoc Trinh, dar și alte ținute purtate de vedete la Cannes 2019.

Festivalul Internațional de Film de la Cannes

Festivalul de la Cannes este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Cannes, oraș situat în sudul Franței. Fiind un eveniment intens mediatizat, se bucură de prezența a numeroase celebrități, nu numai din domeniul cinematografiei. În competiția oficială, mulți producători aleg să lanseze ultimele lor proiecte. Primul festival internațional de film s-a organizat în Franța în 1932. Din 1947, festivalul a primit numele cunoscut astăzi peste tot în lume. De atunci, locul în care se desfășoară evenimentul a rămas același de pe Riviera franceză.

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com, Andrea Raffin/Shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter