Cine este ultima personă care a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 ianuarie 2020, 18:00
Cristina Țopescu a fost găsită decedată în casa ei din Otopeni, duminică seară, 12 ianuarie. Însă această ar fi murit pe 28 decembrie. Ultima persoană care a văzut-o în viață s-a arătat șocată de dispariția fostei prezentatoare de televiziune, mai ales că o întâlnise în urmă cu doar câteva zile înainte de a pleca din această lume.

Bărbatul care a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu este chiar fostul ei șef, patronul postului de televiziune Canal 33. Cei doi s-au întâlnit la o cafea, a doua zi de Crăciun, pentru a vorbi despre câteva probleme de la serviciu.

Alexandru Răducanu a postat un mesaj pe rețelele de socializare după ce a aflat de trecerea în neființă a jurnalistei.

„Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok. Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris bărbatul pe Facebook.

Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu

Într-o altă postare, Alexandru Răducanu a anunțat că a decis să înființeze „Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”, pe care o va oferi în fiecare an, pe data de 4 iulie, ziua de naștere a fostei prezentatoare.

Canal 33 Romania a decis să ofere în onoarea Cristinei Țopescu ”Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu”, un grant de 3000 de Euro pe care îl vom decerna anual, pe 4 iulie, ziua de naștere a Cristinei, în colaborare cu facultățile de profil și cu Personalități de marcă din jurnalism care i-au fost prieteni și pe care i-a respectat pe plan profesional, pe care îi vom invita să facă parte din Juriu. Grantul va fi folosit de câștigător (student la jurnalism) pentru a realiza un material jurnalistic video special de tip interviu-reportaj, pe teme de implicare socială / activism social, iar materialul rezultat va fi difuzat pe Canal 33 în cadrul unei ediții speciale. Pentru noi, realizatorii Canal 33, a fost o onoare și un privilegiu să o avem colegă pe Cristina vreme de 2 ani și jumătate și considerăm de datoria noastră să facem acest gest comemorativ. La nivel personal o consider cu atât mai mult o datorie de onoare, cu cât am fost autorul și editorul biografiei regretatului său tată, ilustrul comentator sportiv, Cristian Țopescu”, se arată în anunțul patronului postului de televiziune.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Cristina Țopescu și Alexandru Răducanu.

Sursă foto: Arhivă, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter