Cleopatra Stratan s-a logodit cu Edward Sanda chiar de ziua ei. Artista a împlinit 18 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 octombrie 2020, 23:30
Unica.ro a participat la petrecerea de majorat a artistei Cleopatra Stratan, unde iubitul ei, Edward Sanda, i-a dăruit cel mai frumos cadou: inelul de logodnă. 

Cleopatra Stratan a ajuns la vârsta majoratului, iar iubitul ei, artistul Edward Sanda, a cerut-o de soție chiar de ziua ei! Artista a acceptat, iar vestea cea mare a dat-o chiar solistul, pe contul său de Instagram. Acesta a postat o fotografie cu inelul de logodnă, surprinsă la petrecerea dată în cinstea logodnicei sale, care a avut loc în condiții de maximă siguranță, în aer liber, la piscina Flavours in the Garden din București.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„A spus DA“, a scris artistul în dreptul imaginii care a primit în scurt timp zeci de mii de aprecieri. Pe lângă mesajele de felicitare, au fost și fani care i-au atenționat că sunt cam tineri pentru căsătorie.

La petrecere, alături de familiile celor doi și de prietenii Cleopatrei nu au lipsit nici vedetele: Amna, Robert Toma, Alexia Țalavutis, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, membrii trupei Noaptea Târziu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni.

În urmă cu aproape un an, când au apărut zvonurile că cei doi tineri artiști ar fi împreună, Edward Sanda declara exclusiv pentru Unica.ro: „O să vă dau o veste-șoc. Nu sunt iubitul Cleopatrei Stratan! Nu sunt eu norocosul Ghiță!“, mărturisea artistul. „Tot ce s-a speculat este absolut fals. Suntem foarte buni prieteni.

Totuși, în februarie 2020 cei doi au început o relație, iar Edward spunea în urmă cu ceva timp: „Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu“.

Citește și: Cleopatra Stratan, despre Edward Sanda: ”Noi chiar suntem făcuți unul pentru celălalt”

La rândul ei, Cleopatra este convinsă că logodnicul său este bărbatul alături de care își va petrece tot restul vieții: „Ne place absolut tot unul la altul. Nu este nimic care să ne enerveze la celalălt“, a declarat Cleopatra pentru Unica.ro, aflată la petrecerea de majorat a artistei.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cum arată inelul de logodnă al Cleopatrei Stratan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter