Compania Monicăi Gabor a intrat în faliment

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 noiembrie 2020, 13:43

Fostul cuplu monden Irinel Columbeanu și Monica Gabor dețineau o firmă, „SC Monica Columbeanu Media SRL”, prin care, încasa în trecut, onorariul pentru show-ul „Irina by Monica Columbeanu”. Firma a fost creată în 2006, înainte de căsătoria cu Irinel, iar Monica nu a mai depus actele la Fisc din 2010. Așa a ajuns ca firma să fie dată în judecată din cauza unei datorii de circa 20.000 de euro.

Compania, la care Monica Gabor deținea 99% dintre acțiuni, și-a declarat recent falimentul, iar judecătorii au decis sigilarea bunurilor din averea debitorului.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, este decizia magistraților, potrivit spynews.ro.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter