Cosmina Păsărin este singură: „Nu mai am o relație de doi ani”

De Mădălina Manole, pe
Cosmina Păsărin nu are planuri de căsătorie și nici de a-și întemeia o familie. Cel puțin nu deocamdată. Cu toate că are toate atributele și calitățile necesare să sucească mințile oricărui bărbat, Cosmina Păsărin este singură de doi ani.

Cosmina Păsărin are 36 de ani, dar nu consideră vârsta un criteriu esențial pentru a se așeza la casa ei și, în plus, susține că se simte foarte bine singură și că este fericită cu situația matrimonială pe care deocamdată nu dorește să o schimbe: „Nu am un iubit, nu mai am o relație de doi ani. În momentul acesta sunt singură și mă bucur mult de perioada asta. Nu îmi doresc să intru într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva. Nu mă visez în rochie de mireasă, nici când eram mică nu mă visam la altar. Părinții nu mă presează să mă mărit, să le fac un nepoțel, sunt foarte înțelegători. Mai ales că responsabilitatea pentru o viață este foarte mare, așa că nu poți face copii doar de dragul părinților, al prietenilor sau al societății.”, – a declarat Cosmina Păsărin, potrivit Click.ro.

Cosmina Pasarin

Cosmina Păsărin s-a iubit în urmă cu peste 10 ani cu George Vintilă, o relație intens mediatizată și, se pare, o poveste de dragoste care și-a pus mult amprenta asupa frumoasei brunete. Cei doi au fost împreună trei ani jumătate și în 2005 și-au spus adio definitiv. Anul trecut, în cadrul unui interviu, a fost din nou abordată tema căsătoriei, atât DJ-ul, cât și Cosmina răspunzând la această dilemă: „La mine a venit devreme experiența căsătoriei și nu a fost în totalitate plăcută, poate asta a avut un impact pentru ce nu avea să se întâmple mai târziu… Legat de Cosmina și de motivele pentru care nu e încă măritată, mi-ar fi mai ușor să mă pronunț dacă aș fi mentalist. Îi dau legătura.”, – a spus George Vintilă atunci, iar Cosmina Păsărin a completat: „Eu încă aștept că George să mă ceară de soție. Glumesc, evident! Căsătoria reprezintă un pas important și cred că încă nu a venit momentul că eu să fac acest pas. Toate la timpul lor.”

Citește și – Andreea Antonescu, nevoită să se mute în SUA și să se despartă de fiica sa

Citește și – Adriana Trandafir se pregătește din nou de nuntă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter