Cristi Brancu, declarație de dragoste pentru Oana Turcu cu ocazia împlinirii a 11 ani de căsătorie: ”Mie mi-a salvat viaţa”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 25 octombrie 2019, 14:04
Cristi Brancu și Oana Turcu au împlinit 11 ani de când s-au căsătorit. Cu această ocazie, moderatorul emisiunii ”Agenția VIP” de la Antena Stars i-a făcut o declarație emoționantă soției sale.

Oana Turcu și Cristi Brancu s-au căsătorit în 2008 și au împreună un băiețel, pe nume Tudor, alintat Teddy de părinți, în vârstă de 8 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbizz-ul autohton, iar cu ocazia celor 11 ani de când și-au jurat iubire veșnică, prezentatorul de televiziune i-a transmis un mesaj emoționant celei care i-a fost alături în tot acest timp și l-a susținut: „Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineaţă către un aeroport, iar seara, la această oră, eram soţ şi soţie, căsătorindu-ne în faţa unui ofiţer al stării civile, într-o ţară, bucurându-ne de ceea ce cred că este povestea care mie mi-a salvat viaţa. 

Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care nu credeam că se poate oferi atâta dragoste. Faptul că după atâţia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La vârsta aceea nu credeam că se poate aşa ceva. Mă bucur că aveţi posibilitatea să o cunoaşteţi pe Oana şi puteţi să vedeţi cum este. Îi mulţumesc că mi-a făcut un cadou mare, de opt ani îmi face ziua frumoasă. Vreau să vă doresc să simţiţi dragoste, că este singurul lucru care ne poate face mai buni şi să mergem mai departe. Te iubesc”, – a spus Cristi Brancu, în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform wowbizz.ro.

Vezi mai multe imagini cu Oana Turcu și Cristi Brancu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter